Hur kan jag hjälpa dig?

service paket

Ditt företags nyckeltal

Har du koll på ditt företags viktigaste siffror? Vad berättar resultat och balans egentligen för dig? Har du gjort upp en budget för året, följer du upp den?

Som företagare är du också ansvarig för företagets siffror. Det är inte alltid det roligaste och kan kännas motigt att ta itu med bokföringen och analys av siffrorna. Jag lär dig göra en snabb analys av resultatet och hur du styr upp ditt företags ekonomi.

Ditt företags strategi

Vet du vart du är på väg med ditt företag? Har du vision, mission och strategin klar? En väluppgjord plan för hur du skall utveckla ditt företag underlättar dina beslut i vardagen. Du får verktyg för hur du uppnår dina mål.

Du som företagare

 

Hur upplever du din vardag? Kan du koppla av från att vara företagare? Vad har du för mål med ditt eget välmående? Företagets viktigaste resurs är företagaren själv, och därför upplever jag att det är viktigt att jobba med balansen mellan jobb och fritid.

Intresserad?

Begär en gratis konsultation

Vi börjar med en 30 min gratis konsultation där vi går igenom vilka behov som finns. Då får du berätta vad du behöver hjälp med och tillsammans funderar vi ut ett passligt coachning program för just dig.